Kategorier
Uncategorized

Rätt verktyg är viktigt

Hej alla kunder och blivande kunder!

Dagens inlägg kommer att handla om något som vi tycker är väldigt viktigt och det handlar nämligen om maskinuthyrning stockholm och anledningen till att detta är viktigt är att det är något som är A och O för vår verksamhet. För att vi alltid ska kunna ha tillgång till rätt verktyg så krävs det ett gott samarbete med en uthyrare av maskiner och detta är verkligen någon som vi har jobbat upp. Det är vi väldigt glada och tacksamma för.

Anledningen till att vi behöver samarbete och hyra in verktyg istället för att bara köpa in alla verktyg själva är att byggbranschen är en väldigt bred och spretig bransch. När vi utför arbeten som enbart är kopplade till glas och glasutbyten så har vi givetvis alla verktyg vi behöver. Men när det gäller jobb där vi behöver ge oss in i byggsvängen, exempelvis när det ska sågas upp ett hål för ett fönster eller där väggarbeten ska utföras innan fönstren monteras på plats så går det inte för vår lilla firma att ha alla tänkbara verktyg och maskiner som vi skulle kunna behöva använda ”in house” så att säga.

Då fungerar det mycket bättre att hyra in verktygen vi behöver och sedan använda dessa för att utföra ett enskilt jobb innan vi lämnar tillbaka verktygen. Behöver vi samma verktyg igen för något nytt jobb längre fram så hyr vi dem bara igen.

Detta upplägg har fungerat väldigt bra för oss och i och med detta inlägg så vill vi först och främst tacka företaget som vi hyr verktyg och maskiner av för gott samarbete. Det är guld värt och vi uppskattar det mycket.

Sedan vill vi också dela med oss av kunskapen till andra hantverkare och företagare. Detta är ett sätt som fungerar bra för oss och det kan säkerligen fungera bra för er också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.