Kategorier
Uncategorized

När Glasmästaren blev gasmästaren… och åkte på en propp

Hallå alla högst älskvärda varelser där ute i cyberrymden!

Det har blivit dags för den här glasmästaren att bjuda på en ny historia som är lite genant för mig men förhoppningsvis väldigt rolig för er läsare.

Det är så här att Glasmästaren var på ett uppdrag i Örebro och ville snofsa till det lite när det blev dags för lunch. Glasmästaren beställde mat från en indisk restaurang som låg nära villan där arbetet skulle utföras och eftersom att en annan inte är den som spottar i nävarna när det kommer till stark mat så bestämde jag mig för att testa deras Vindaloo.

Det var den starkaste maträtt jag fått i mig i hela mitt liv. Det ska tilläggas att jag var extremt hungrig vid tillfället och inte brydde mig nämnvärt om att det brann i både mun och strupe.

Vad jag inte hade räknat med var att Vindaloon skulle passera snabbt genom kroppen och sedan bränna till bakvägen. Glasmästaren fick springa in på husets toalett och låsa in sig och sitta och pusta och stöna medan ett enormt lass före detta indisk mat letade sig ut bakvägen.

Kruxet var bara att lasset var modell enormt. Det blev tvärstopp i toaletten och det spelade ingen roll hur man försökte, skiten ville inte ner på ren svenska utan det blockerade hela avloppssystemet.

Lätt panikslagen och med byxorna fortfarande under knäskålarna tog jag upp telefonen och ringde en rörmokare örebro med detsamma. Tyvärr råkade jag ringa videosamtal så rörmokaren fick sig en chock, eller ska vi säga nakenchock, när han svarade.

Han såg dock att jag befann mig i en nödsituation och ryckte ut med omedelbar verkan.

Efter lite smidiga rörelser med verktygen fungerade avloppen som de skulle igen och spåren efter min bombning var undanröjda. Det luktade lite gas på sin höjd, men det fick jag ta och vädra ur på egen hand.

Slutet gott, allting gott. Utom den där Vindaloon, den var bara stark.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *