Kategorier
Uncategorized

Ett riktigt grisjobb

Den senaste tiden har vi varit ute på ett par jobb i Malmö och de flesta gick bra. Dock var ett av jobben som vi fick göra ett riktigt grisjobb. Vi kunde knappt tro våra ögon när vi kom till platsen.

Jag ska berätta hela historien från början. Vi hade ett par jobb bokade i Malmö redan när en gammal bekant hörde av sig och ville ha hjälp. Denna bekant är aktiv inom fastighetsbranschen och jobbar mycket med att köpa och sälja bostäder.

Den här gången hade han köpt en gammal industrilokal och bestämt sig för att behålla den. Han hade en hyresgäst på gång som skulle omvandla lokalen till en fabrik för mandelmassa och andra tillbehör som konditorier köper in.

För att göra detta var min bekant tvungen att byta ut alla trasiga fönster på fasaden. Detta undrade han om vi kunde göra eftersom det var snabba puckar.

När vi kom dit undrade vi var vi hade hamnat. Det var gammal smuts och en allmänt ofräsch känsla i hela lokalen. Damm och smuts högt och lågt och vi kunde knappast sätta upp de nya fönstren på en gång, de hade då blivit förstörda av all smuts.

Som tur var kunde vi komma i kontakt med en städfirma Malmö som kunde rycka ut och göra jobbet samma dag. Tack vare deras fantastiska insats så kunde vi sedan göra jobbet och hjälpa min bekant med att få klart lokalen innan den nya hyresgästen skulle komma och titta på den.

Detta gjorde att min bekant blev mycket tacksam och skulle anlita oss på fler jobb framöver. Han har nämligen fler fastigheter i ”pipen” som han tänkt köpa framöver. Och han lovade att om han behöver byta glas på någon av dessa så ska han kontakta oss med detsamma.

Det känns alltid kul att höra från en kund att man gjort ett bra jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.