Kategorier
Uncategorized

Maria på kontoret

Det var en varm sommardag och solen strålade in genom fönstren i det lilla kontorsrummet. Maria satt framför sin dator och försökte koncentrera sig på sitt arbete, men det var svårt. Luften var tung och kvav och hon kände sig alltmer trött och orkeslös.

Hon tittade på klockan och insåg att hon hade varit på jobbet i över fem timmar utan att ha lämnat rummet. Hon reste sig upp och gick till fönstret för att öppna det och få in lite frisk luft, men insåg att det var låst. Hon blev lite nervös och visste inte riktigt vad hon skulle ta sig till.

Hon började bli trött och hon började känna huvudvärk och yrsel och visste att hon behövde ta frisk luft, men det gick ju inte, fönstret var ju låst!

Hon tog upp sin mobil och ringde sin chef för att rapportera om att fönstret var låst och att hon inte kunde få någon frisk luft. Chefen svarade inte, så hon ringde till företagets tekniker istället. De berättade för henne att ventilationssystemet hade gått sönder och att de arbetade på att lösa problemet, men att det skulle komma och fixa fönstret på en gång.

Maria kände sig lättad när hon hörde detta och bestämde sig för att ta en paus utomhus istället. Hon insåg hur viktigt det var med god ventilation och hur dålig inomhusluft kunde påverka både hälsa och produktivitet.

Efter en stund kom teknikerna och fixade fönstret, men så dök även ventilation Orsa upp och löste problemet med ventilationen. Luften blev genast friskare och Maria kände sig mer alert och koncentrerad. Hon var tacksam över att problemet åtgärdades så snabbt.

Maria jobbar nu alltid med fönstret öppet för att vara på den säkra sidan, även om ventilationen löst. Hon tycker att det känns bäst så och ja, tycker hon att det fungerar bra så är det så. Ingen kommer tvinga henna att stänga fönstret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *